Fri frakt inom EU på order över 5000 SEK

Vega Marin avslutar sin verksamhet.

Vår kapellmakare stänger och går i pension vilket för vår del innebär att även vi stänger ned vår e-butik. Vi säljer visserligen också reserv- och servicedelar till båtar och motorer men det är en så liten del av verksamheten att det tyvärr inte lönar sig att fortsätta.

Rent praktiskt slutar vi ta beställningar på kapell den 31 maj 2023. Men vi kan inte garantera att alla kapelldukfärger finns kvar, då en populär färg/duk tagit slut beställs ingen ny. Så beställ gärna så fort som möjligt om du redan nu vet att du ska köpa ett nytt kapell.

Gällande det övriga sortimentet av reservdelar kan det hända att vi hänvisar dig vidare till en annan leverantör ifall vi inte har artikeln på lager. Vi fortsätter dock att sälja reservdelar så länge vi har lager.

-

-

Vi har många olika delar för att göra båtlivet enklare, från ventiler till båtkapell, Sprayhood, Akterkapell, Sittbrunnskapell, segelkapell, bomkapell, vindskydd, solskydd, tygdörrar, nedgångskapell.

Båttillbehör: Här kan man hitta ventiler,  specialdelar till Albin och Maxi båtar. Vi har båttillbehör som passar till olika båttyper.
Till våra Sprayhood, akterkapell, sittbrunnskapell, segelkapell, bomkapell, vindskydd, solskydd, tygdörrar och nedgångskapell använder vi Sandatex duk.

Vi har också: Axelsystem, vatten- och oljesmorda packboxar, stävlager och roderbussningar, svarvning av propelleraxlar.
 
Reservdelar och servicedelar till VOLVO Penta och ALBIN. Albin-motor klassikerna O21-O22 kombi med reverseringar har vi delar till. Saknar ni något hör av er vi har många kontaktvägar

Några av våra produkter

8000
4 650 SEK/Styck
8102
Segelkapell Ballad
3 690 SEK/Styck
8109
Sittbrunnskapell
21 990 SEK/Styck

däköfgmsodkmfskmdflkszöldkf