Fri frakt inom EU på order övr 4000 SEK

Handla online hos Vega Marin              

Kapell före semestern? 
Båtsemestern närmar sig med stormsteg och vår kapellmakare har bråda dagar med att hinna färdigställa alla beställningar. Du som vill beställa kapell fr.o.m nu (i slutat av maj) skicka gärna ett mail till info@vegamarin.se med en förfrågan. Jag kollar ifall dom har just ditt kapell på lager, annars blir det leverans i augusti.


Vi har många olika delar för att göra båtlivet enklare, från ventiler till båtkapell, Sprayhood, Akterkapell, Sittbrunnskapell, segelkapell, bomkapell, vindskydd, solskydd, tygdörrar, nedgångskapell.

Båttillbehör: Här kan man hitta ventiler, bord, specialdelar till Albin och Maxi båtar. Vi har båttillbehör som passar till olika båttyper.
Till våra Sprayhood, akterkapell, sittbrunnskapell, segelkapell, bomkapell, vindskydd, solskydd, tygdörrar och nedgångskapell använder vi Sandatex duk.

Vi har också: Axelsystem, vatten- och oljesmorda packboxar, stävlager och roderbussningar, svarvning av propelleraxlar.
 
Reservdelar och servicedelar till VOLVO, ALBIN, YANMAR och Lombardini. Albin-motor klassikerna O21-O22 kombi med reverseringar har vi delar till och stor kunskap. Saknar ni något hör av er vi har många kontaktvägar

Några av våra produkter

8000
4 028 SEK/Styck
8102
Segelkapell Ballad
3 286 SEK/Styck

däköfgmsodkmfskmdflkszöldkf