På svenska In English
Sök

Vi levererar med DHL och PostNord 

Fraktvillkor

Fraktavgiften grundar sig på vikten på produkterna. Från 50:- till 600:-. Order över 4000:-  är fraktfritt. Fraktsätt Ekonomifrakt. Frakt med DHL och Postnord. Små leveranser skickar vi med Varubrev direkt hem till din brevlåda. Denna fraktmetod är endast tillgänglig för val i de fall då de varor du har i varukorgen är av sådan karaktär att de lämpar sig för Varubrev.

Vid outlöst paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för våra utlägg. Denna kostnad är i dagsläget 350:-

 

Trasigt paket vid leverans
Vi genomför alltid en kvalitetskontroll på varor som skickas för att vara helt säkra på att varan är felfri, skulle Du trots detta upptäcka att varan är dålig/skadad ber vi dig att omgående kontakta oss via mail eller telefon.

Vid trasig eller öppnad kartong ska Du alltid kontakta ditt utlämningsställe. Ha gärna för vana att alltid kontrollera att inget är skadat och att antal kolli stämmer direkt på plats när du hämtar Ditt paket. OBS! Synliga emballageskador skall anmälas samma dag. Blanketter för skadeanmälan finns oftast på utlämningsstället, kontakta gärna oss om du behöver hjälp så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Om du upptäcker att en vara är trasig efter du hämtat ut och öppnat ditt paket måste du anmäla det till fraktbolaget DHL, Posten inom sju dagar. Spara allt emballage. Du som mottagare (kund) anmäler skadan till kundservice DHL eller Posten

 

Leveranser utanför Sverige
Vid leverans till andra länder, tillkommer frakttillägg till respektive land, man ser det när man kommer till kassan.
2018-08-15